Anmeldelser

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Renlighed, Værdi
“Adriana er fantastisk, sød og professionel! En hyggelig, ren og rar salon, hvor man føler sig godt tilpas. Hun er en virkelig dygtig og passioneret frisør, hvilket kan ses i hendes håndværk og hendes viden om hår. Hun tager sig god tid, så resultatet bliver perfekt. Udover det har jeg aldrig fået en så god service, som jeg får hos hende. Det er altid en fornøjelse at komme ned i salonen. Både min familie og jeg elsker Adrianas Hår og kan varmt anbefale hende til alle, som leder efter en dygtig frisør som kan det hele! :-)”

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Renlighed, Værdi
“For en dejlig og god oplevelse! Adriana er ikke bare en fantastisk dygtig frisør, men også et godt og varmt menneske. Jeg følte mig 110% ivaretaget i frisørstolen og jeg tror aldrig jeg har haft en frisør der har gået så ned i detalje for at gøre mig tilfreds. Hun gør sig virkelig umage med mig og mit hår. Den bedste hovedbundsmassagen jeg har fået og jeg blev så glad for resultatet af min klipning og stribning.

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men denne gang kunne jeg ikke lade være <3 Tusind tak Adriana – vi ses igen! :-)”

Leave a Reply

Skip to toolbar