Keratinbehandling

Se før og efter nogle kunder

Keratinbehandling – hvad er det?

En keratinbehandling er en måde at få dit hår til at blive mere glat, hvilket især kan være en stor hjælp til dig med mange krøller, idet det kan reducere den tid du skal bruge til at føntørre håret med 40% – 60%.

Hvis du forestiller dig, at krøllet hår er, som en snoet trappe og glat hår som en stige, hvor trinnene er det der holder det hele sammen. Hvis man kan frigøre trinnene, kan man bygge en snoet trappe om til en stige, og det er lidt på samme måde en keratinbehandling virker.

Almindelige spørgsmål

Nej, keratinbehandlingen er ikke farlig, hvis man bruger den nye metode, men det er rigtigt at det kan være meget skadeligt for håret. Hvis man bruger formaldehyd til at bryde de bånd, der er i håret for at kunne bygge trinnene om og lave spiraltrappen til en stige.

Formaldehyd er ikke super godt at bruge, da det indeholder mange skrappe kemikalier. Det er derfor det kan være farligt at få lavet en keratinbehandling, hvis man får lavet sin keratinbehandling med formaldehyd, så man skal holde øje med de ingredienser der bruges i produktet evt. spørg din behandler, om deres produkter.

Her hos Adrianas Hår bruger vi Keratin Gold fra Jean Paul Myné, af den simple grund at det færdige resultat er meget bedre og holder længere end noget andet, og det ikke indeholder formaldehyd og andre skrappe kemikalier.

Keratin Gold er en kombination af organiske og botaniske ekstrakter der sikrer den glattende effekt, og trænger dybt ind i kernen af håret, og styrker de saltbindinger og svovlbroer der er. Produktet kan bruges til alle hårtyper, og det hjælper med at holde dit hår glat i ca. 3 måneder og gerne mere. Kan også bruges til gravide og folk med sart hud.

En Keratin Gold keratinbehandling holder glatheden, som nævnt i ca. 3 måneder. Man kan forlænge effekten længere, hvis man får en kort forlænget keratinbehandlingen og bruger produkter der vedligeholder effekten. Vi rådgiver dig naturligvis til, hvad der passer bedst i din situation og til din hårtype, ved det første behandling du får hos os.

Kender du til det med at dit hår krøller ekstra meget, når det er fugtigt eller regner? Hvad snakker du om – regn i Danmark? Det har jeg aldrig oplevet!

Det er mega besværligt at forsøge at holde håret flot og glat i vores klima, uden at gå helt amok med glattejernet. Netop derfor er det også så lækkert at opleve forskellen før og efter en af vores keratinbehandlinger. Efter vores keratinbehandling skal du nu blot bruge en føntørrer, for at holde håret glat (at føntørre forlænger i øvrigt også effekten – så hey dobbelt bonus!).

En helt anden grund til at det kan være en fordel at føntørre håret, specielt lige efter behandlingen, er at de botaniske og organiske ingredienser har en meget karakteristisk duft. Når du har fået en keratinbehandling, behøver du ikke bekymre dig om at håret krøller ustyrligt, når det er fugtigt eller regner.

Foruden at du undgår alle de skadelige produkter, som nævnt tidligere, så får du glat og stærk hår der samtidigt er glansfuldt, smukt og sundt. Det er vigtigt at du tjekker op på produkterne, fordi der er desværre stadig mange på markedet, hvor indholdslisten stadig har mange farlige og skrappe kemikalier. Hvis du er i det mindste i tvivl, så spørg den der fortager behandlingen på dit hår, om hvilket produkt de bruger. Det er også derfor at en keratinbehandling ikke er et gør det selv projekt, medmindre du har 100% styr på hvad du kommer i håret og den rigtige teknik.

Når du får udført en Keratin Gold behandling, så trænger ingredienserne ind og glatter hårstrået ud. Da det således er inde og ændre ved selve håret, påvirker det også farven. Håret kan blive lysere, eller mere gyldent hvis du er blond.

Det kan blive en lækker detalje med lidt mere liv i håret, men det kan også være at du synes det ændrer farven så meget at du foretrækker at få en ny hårfarvning. Det kan ikke undgås at der sker en farvepåvirkning, så du skal kun gøre det, hvis du ønsker glat hår. Efter 12 dage kan du farve håret igen.   Du må heller ikke have farvet håret inden for 12 dage inden din keratinbehandling starter.

Hvis du vil regulere farven på selve dagen, kan du bruge Organic Touch, der har et godt sammenspil med keratinbehandlingen i håret.

Når håret glattes ud vil der være en del ujævnheder, der bliver mere synlige. Det samme gør sig gældende for de slidte spidser man har, der virkelig får mulighed for at vise sig frem.

Så for at få det bedste look, vil vi bestemt anbefale at få dit hår klippet i samme omgang.

Ja det kan du sagtens. Der gælder de samme regler som hvis du ønsker at få dit hår farvet.

Du skal blot have en af dine forældre/voksen med eller en underskrift, der godkender behandlingen.

Keratin Gold indeholder ikke formaldehyd eller andre giftige ingredienser/kemikalier, og hvis det skulle ønskes at nærstudere hvad produktet indeholder, så har Jean Paul Myné lagt ingrediens listen ud, så man selv kan læse og bedømme om man ikke kan tåle nogle af ingredienserne.

Hos Adrianas Hår respekterer vi naturligvis at mange gravide ikke ønsker nogen form for teknisk behandling, men det er op til den enkelte at vælge.